Vízben oldódó papír 20x28cm

Raktáron: 4

SKU: EFL-2282

1 608,00 Ft 1 340,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: Vízben oldódó papír 20x28 cm.

Vízben oldódó papír, 20x28 cm

A vízben oldódó papír gyorsan oldódik vízben. Ha egy darab vízben oldódó papírt vízbe dobunk, és egy kanállal néhányszor megkeverjük, pillanatok alatt feloldódik.

A vízben oldódó papír tulajdonságai csodálatosan alkalmazhatók a glicerines szappanok gyártásában. Bármilyen mintát nyomtathatunk rá, és belekeverhetjük a szappanba.

Lehet felirat, kívánság, gyermeke fényképe, ifjú házas fotója, szülők, barátok fotója, virágtéma stb.

Egy vízben oldódó papírlap 20,9 cm x 28 cm méretű, és az összes szabványos nyomtató tálcájába illeszkedik: közönséges, közönséges lézer- vagy tintasugaras nyomtató otthon vagy az irodában.

Csak ki kell választania bármilyen fényképet, grafikát vagy egyéni szimbólumot.

Csak nyomtassa ki ezt a mintát a papír vastag oldalára, és kész.< /p>

Ezután csak keverje bele a nyomtatott és vágott mintát a folyékony szappan alapba.

Csak nyomtatás a papír durva oldalán – durvább, mint a hátulja.

Ne egyen vízben oldódó papírt – az nem ehető.

Egyes nyomtatókban egyes tinták vizet tartalmaznak. Emiatt néhány nap múlva a színek "elvándorolnak" a szappan belsejében lévő képről. Ha nagy projektet tervez, például megajándékozza az összes esküvői vendéget a menyasszony és a vőlegény képével ellátott szappanokkal - először végezzen tesztet egy lapon, vágja ki a fényképet / mintát, merítse egy szappan alátétbe, majd néhány nap múlva látni fogja a hatást. Próbálja ki a tintát a nyomtatóban. Tesztelje ötleteit kisebb léptékben egy nagy projekt előtt. Ha a hatás nem kielégítő – nyomtassa ki egy másik nyomtatón.

A szappanalapot a lehető legalacsonyabb szinten kell tartani. Ezzel egyidejűleg csökkenti azt az időt, ameddig a nyomat folyékony környezetben van.

Vízben oldódó papír 20x28cm omegamix.hu
Vízben oldódó papír 20x28cm omegamix.hu
További információ
SKUEFL-2282
Készleten:EU