Öntapadó szőnyeg

Öntapadó szőnyeg, vagy más néven öntapadós szőnyeg, olyan szőnyeg típus, amely rendelkezik egy öntapadó ragasztóréteggel a hátoldalán, így könnyedén felhelyezhető különböző felületekre, további ragasztóanyagok vagy rögzítőeszközök nélkül. Ez egy kényelmes és gyors megoldást nyújt a lépcsők, folyosók vagy ideiglenes padlóburkolatok szőnyegezésére. Az öntapadó szőnyegek különböző méretekben, színekben és stílusokban elérhetőek, hogy kielégítsék a különböző igényeket és preferenciákat.

Az öntapadó szőnyeg ragasztó rétege erős kötést biztosít a felülettel, amelyre felhelyezik, így garantálva, hogy a szőnyeg biztonságosan a helyén maradjon. Nem szükséges hagyományos szőnyegtelepítési módszerek alkalmazása, például szögezés, kapcsozás vagy ragasztás, így ez a módszer egyszerű és problémamentes megoldást jelent ideiglenes és állandó szőnyegtelepítések esetén egyaránt.

A rezgéscsillapító szalagok különböző helyeken és felületeken alkalmazhatók. Autóiparban, repülésben, elektronikában, építőiparban és hangtechnikában is használatosak. Ezeken a területeken a rezgéscsillapító szalagokat arra használják, hogy csökkentsék a rezgésekből adódó zajokat, rezonanciákat és rezgésenergiát.

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe