Gyöngycsillám aranygyöngy 10g

SKU: EFL-2715

2 592,00 Ft 2 160,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: gyöngycsillám aranygyöngy 10g.

Hozzávalók: CI77891.

Származási ország: Németország.

Gyöngycsillám aranygyöngy 10g

 

Lejárati idő: 2025.5.31.

Összetétel: CI77891.

Származási ország: Németország.

Arany árnyalatú pigment Ez egy finomabb részecskéket tartalmazó pigment. Enyhén látható, nagyon finom csillogó részecskékkel arany fényt kelt.

10-100 mikron részecskeméretű pigment.

A gyöngypigmenteket és a csillámot széles körben használják a kozmetikában. Használják színes kozmetikumokban, például szemhéjfestékekben, alapozókban, púderekben, rúzsokban, pirosítókban, valamint testápolási kozmetikumokban - samponokban, tusfürdőkben, szappanokban, testápolókban.

Csillám használata szappanalapban

Adjon hozzá némi csillámot az olvadt szappanalaphoz, és keverje össze. Ha színes szappant szeretne csillogó részecskékkel, adjon hozzá egy színes festéket.

Csillám használata folyékony kozmetikumokban, például samponokban, tusfürdőkben, testápolókban.

Adjon hozzá egy kis mennyiségű csillámot, miután a folyékony alapot, és erőteljesen rázza fel, amíg az összetevők teljesen és egyenletesen el nem keverednek. Ha azt szeretné, hogy a kozmetikumok színesek legyenek, adjunk hozzá néhány csepp festéket, és erősen rázzuk össze, amíg az összetevők össze nem keverednek.

Használat hideg szappanokban

Hideg szappanokban javasolt a mik használata a kész szappan külső dekorációjaként . A kész lúgos szappanban nem látszanak a fényes, csillogó csillámos oldalak.

Biztonsági óvintézkedések: Ne lélegezze be a port.

Gyöngycsillám aranygyöngy 10g omegamix.hu
További információ
SKUEFL-2715