Ujjbábok 10 állat

Raktáron: 1

SKU: 219266397737

4.82 / 5
Eladott: 480 db

4 260,00 Ft 3 550,00 Ft
gyors áttekintés

Csomag: ujjbábok 10 állat.

  • életkor: 0+.
  • tanúsítványok: CE, EN 71.
  • 1 darab mérete (hossz / szélesség / magasság): 4-6 / 6-10 cm.
  • 1 darab súlya: ~ 4,5 g.
  • készlet súlya: 45 g.

Jellemzők:

  • életkor: 0+.
  • tanúsítványok: CE, EN 71.
  • 1 darab méretei (hossz / szélesség / magasság ): 4-6 / 6-10 cm.
  • 1 cikk súlya: ~ 4,5 g.
  • készlet súlya: 45 g.

A készlet 10 db állatbábot tartalmaz, amelyek mindegyik ujjra elférnek; minden ujjunkat használhatjuk a játékhoz, ami növeli a vonzerőt és érdekesebbé teszi a színházat, és lehetőséget ad a történet fejlesztésére; nagyobb csoportban is lehet bábokkal játszani; a bábuk kisgyermekek és felnőttek kisebb kezére alkalmasak.

Kellemes anyagának és élénk színeinek köszönhetően a játék felkelti a gyermek figyelmét és játékra ösztönzi.

A színházi játéknak köszönhetően a gyermek fejleszti kreativitását és képzelőerejét, fejleszti a beszéd- és hallási készségeket, valamint a motoros és beilleszkedési készségeket; a bábokat egyedül, felnőttekkel vagy nagyobb csoportban más gyerekekkel is lehet játszani.

A bábok kicsik és kis helyet foglalnak, ami megkönnyíti tárolásukat és szállításukat; az egész készletet könnyedén magaddal viheted a táskádban, hátizsákodban, egy barátod házába vagy az óvodába.

A bájos bábok segítségével gyorsan eljuthatsz egy tündérországba, valamint szórakozás és oktatás nélkül is elhagyja otthonát. A kis plüssállatok remek bábok a házimoziban való játékhoz, és biztosan sok örömet és mosolyt okoznak majd minden gyereknek, még felhős vagy esős napon is.

A készlet 10 rendkívül szép darabból áll. bábok az otthoni házi kedvencek számára, amelyek minden ujjra illeszkednek. Köszönhetően annak, hogy játék közben minden ujjunkat használhatjuk, növeli vonzerejét, érdekesebbé teszi a színházat és lehetőséget ad a történet fejlesztésére.

Nagyobb csoportban bábokkal lehet játszani, nem csak a kezével, hanem pl. ceruzák vagy zsírkréták. A készlet olyan állatfigurákat tartalmaz, mint: víziló, kacsa, nyúl, panda, kutya, mackó, egér, elefánt, béka és tehén.

A kézi bábok plüssek és színesek. Puha és kellemes tapintású anyagból készültek. Ennek és az élénk színeknek köszönhetően felkeltik a gyermek figyelmét, játékra ösztönzik. A bábok nagyon könnyűek és kicsik, így a legkisebbek számára is megfelelőek.

A színház játéka jó szórakozást garantál, ugyanakkor nevelő funkciója is van, és kihat a gyermek értelmi fejlődésére. A bábok fejlesztik a képzeletet és a kreativitást, és kiskoruktól kezdve megtanulják a szerepeket. Fejlesztik a beszéd- és hallási készségeket, valamint a motoros és integrációs készségeket.

Ideálisak jól ismert tündérmesék újraalkotásához, saját változatok kitalálásához vagy teljesen új, lenyűgöző és vicces történetekhez. Játszhatsz velük egyedül vagy a csoport többi gyerekével, valamint felnőttekkel.

A bábos kabalakészlet kis helyet foglal, így könnyen tárolható és kényelmesen szállítható. Könnyedén elrejtheted, vagy magaddal viheted a kertbe, óvodába, parkba, barátodhoz vagy bármilyen kirándulásra, közel vagy távol.

A kézi bábok ideálisak fiúknak és lányoknak egyaránt. Otthoni használatra, valamint óvodák, kórházak gyermekosztályai és minden gondozási és oktatási intézmény felszerelésére ajánlott.

További információ
SKU219266397737
Készleten:China