Sötétvörös gyöngycsillám 10g

SKU: EFL-3595

2 760,00 Ft 2 300,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: sötétvörös gyöngycsillám 10 g.

Összetevők: Csillám, CI 77491 (vas-oxidok).

Származási ország: Németország.

Pearl csillám sötétvörös 10g

Lejárati dátum: 2029-08-31 Tételszám: P190167XX77.

Hozzávalók: csillám, CI 77491 (vas-oxidok).

Származási ország: Németország.

Pigment gyöngyház árnyalattal. Nagyon gyengéd, így egyenletesen színezi a kozmetikumokat intenzív színnel, gyöngyházas, szatén fényű.

Könnyű, ennek köszönhetően nem rakódik le a fenékre sem szappanalapban, sem zselében, samponban. 5-25 mikron részecskeméretű pigment.

A gyöngypigmenteket és a csillámot széles körben használják a kozmetikában. Használják színes kozmetikumokban, például szemhéjfestékekben, alapozókban, púderekben, rúzsokban, pirosítókban, valamint testápolási kozmetikumokban – samponokban, tusfürdőkben, szappanokban, testápolókban.

Csillám használata. szappanalapokban

Csillám használata folyékony kozmetikumokban, például samponokban, tusfürdőkben, testápolókban

A folyadék után adjon hozzá egy kis mennyiségű csillámot az alapot, és erőteljesen rázza fel őket, amíg az összetevők teljesen és egyenletesen el nem keverednek. Ha azt szeretné, hogy a kozmetikumok színesek legyenek, adjunk hozzá néhány csepp festéket, és erősen rázzuk össze, amíg az összetevők össze nem keverednek.

Használata hideg szappanokban

Hideg szappanokban a kész szappan külső díszítéseként javasolt használni. Fényes, csillogó csillámszemcsék nem láthatók a kész lúgszappanban, a csillám lúggal érintkezve megváltozhat vagy elveszítheti a színét.

Biztonsági óvintézkedések: Ne lélegezze be a port.

Sötétvörös gyöngycsillám 10g omegamix.hu
További információ
SKUEFL-3595