A Megamix egy 2019-ben alapított cég, amely olyan termékek értékesítésére specializálódott, mint például akusztikus habok, üvegpalackok, autós kiegészítők, napszemüvegek, bútorok, divat és konyhai eszközök. Számos európai országban kis- és nagykereskedelemben is értékesítünk.

Küldetésünk az ügyfélélmény javítása gyorsabb szállítás és olcsóbb árak kínálásával, egyedi és innovatív funkciókkal, amelyek megkülönböztetnek minket versenytársainktól. Célközönségünk a minőségi és praktikus megoldásokat kereső vásárlók az otthonukra, autóikra és divatigényeikre. Igyekszünk megfelelni az igényeiknek és igényeiknek azokon a területeken, ahol új lehetőségeket találunk a piacon.

Nagyra értékeljük munkatársainkat, és kiemelten kezeljük a társadalmi felelősségvállalást. Célunk egy olyan kultúra kialakítása, amely támogatja alkalmazottainkat, és előnyökkel jár a vállalat és a társadalom egésze számára.

Terveinket és jövőjét illetően továbbra is szeretnénk termékportfóliónkat és ügyfélkörünket bővíteni. Jelenleg a termékpalettánk bővítésén és ügyfélszolgálatunk javításán dolgozunk.

Azonban minden a vásárlóinkkal kezdődik. Szeretnénk számukra a legjobb vásárlási élményt nyújtani, és biztosítani szeretnénk, hogy boldogan térjenek vissza hozzánk. A vásárlói élmény javítására, a gyorsabb szállításra és a megfizethető árakra tett erőfeszítéseink kiemelten fontosak számunkra.

Megamix – Az első választás minőségi és praktikus megoldásokhoz otthona, autója és divat igényeihez.