Kozmetikai izopropil-alkohol 99% 100ml permetezővel

SKU: EFL-2305

1 200,00 Ft 1 000,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: kozmetikai izopropil-alkohol 99% 100ml permetezővel.

A tiszta izopropil-alkohol egy egyedülálló tisztító és fertőtlenítő készítmény univerzális felhasználású, gazdag tulajdonságokkal.

Elengedhetetlen összetevő, ha saját glicerin alapú szappant készít.

Kozmetikai izopropil-alkohol 99% 100 ml permetezővel

Lejárati idő: 2022. szeptember. Tételszám: 2035.10.20.

Lejárati idő: 2021. október

A tiszta izopropil-alkohol egy egyedülálló tisztító és fertőtlenítő készítmény univerzális felhasználással és gazdag tulajdonságokkal.

A kozmetikai, optikai, gyógyszeripari, sörfőzési, élelmiszer- és vegyiparban használt egyik fő összetevő – biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket, erős fertőtlenítő hatással bír, szerves oldószerként működik.

Elengedhetetlen összetevő, ha saját glicerin alapú szappant készít.

Tulajdonságok:

  • Átlátszó, folyékony anyag, jellegzetes szaggal. Felületek és eszközök fertőtlenítése, tisztítása és zsírtalanítása.
  • Zárt edényben, hőforrástól, gyermekektől és állatoktól távol tárolandó, a termék fogyasztásra nem alkalmas.
  • A készítmény gyúlékony, óvatosan kell használni, kerülni kell a tűzforrást, a szikrát és a magas hőmérsékletet. Jellegzetes illata van.
  • Üzletünkben az izopropil-alkohol ára a csomag kapacitásától függ.

Az általunk kínált izopropil-alkohol milliliterben kínálják, nem grammban. Az alkohol körülbelül 0,7809 g/cm3 arányban könnyebb, mint a víz.

ALKALMAZÁS A KOZMETIKÁBAN

A legkedveltebb alkohol, amelyet a vízben képződött légbuborékok eltávolítására használnak. házi gyártású glicerines szappanok. Glicerines szappanok készítésekor - a formába öntött folyékony szappan alapot permetezze be izopropil-alkohollal, lehetőleg kis permetezővel. A cél a légbuborékok eltávolítása. Hagyja kihűlni a szappanokat. Az izopropil-alkohol jellegzetes szaga nem marad meg a szappanban – röviddel a felületre permetezés után elpárolog. Festékeltávolítóként és fertőtlenítőszerként is használják olyan eszközökhöz, mint például edények, mérőpoharak, főzőpoharak, keverők és egyéb háztartási kozmetikumok.

ALKALMAZÁS AZ OPTIKÁBAN

A leggyakrabban használt műanyagokra és üvegekre gyakorolt ​​semleges hatásának köszönhetően kiváló tisztító és fertőtlenítőszer az optikában. Tökéletes továbbá elektromos és elektronikus berendezések, például telefonok, lézeres DVD- és CD-lejátszók, objektívek, prizmák, lemezmeghajtók és audio-video berendezések tisztítására, valamint vízálló zsír, zsír és vezetőszalag eltávolítására. 70%-os vizes oldata felületfertőtlenítőként és szerszámként is használható.

Kozmetikai izopropil-alkohol 99% 100ml permetezővel omegamix.hu
Kozmetikai izopropil-alkohol 99% 100ml permetezővel omegamix.hu
További információ
SKUEFL-2305
Készleten:EU