Gyöngycsillám zafír 10g

Raktáron: 1

SKU: efl-2822

2 760,00 Ft 2 300,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: zafírgyöngy csillám 10g.

Összetevők: CI77891, CI77861.

Származási ország: Németország.

Zafír gyöngycsillám 10 g

Lejárati idő: 2028-07-31, 2029-09-30.

Hozzávalók: CI77891 , CI77861.

Származási ország: Németország.

Pigment gyöngyház árnyalattal. Nagyon gyengéd, így egyenletesen színezi a kozmetikumokat intenzív színnel, gyöngyházas, szatén fényű.

Könnyű, ennek köszönhetően nem rakódik le a fenékre sem szappanalapban, sem zselében, samponban. 5-25 mikron részecskeméretű pigment.

A gyöngypigmenteket és a csillámot széles körben használják a kozmetikában. Használják színes kozmetikumokban, például szemhéjfestékekben, alapozókban, púderekben, rúzsokban, pirosítókban, valamint testápolási kozmetikumokban – samponokban, tusfürdőkben, szappanokban, testápolókban.

Csillám használata. szappanalapokban

Csillám használata folyékony kozmetikumokban, például samponokban, tusfürdőkben, testápolókban

A folyadék után adjon hozzá egy kis mennyiségű csillámot az alapot, és erőteljesen rázza fel őket, amíg az összetevők teljesen és egyenletesen el nem keverednek. Ha azt szeretné, hogy a kozmetikumok színesek legyenek, adjunk hozzá néhány csepp festéket, és erősen rázzuk össze, amíg az összetevők össze nem keverednek.

Használata hideg szappanokban

Hideg szappanokban a kész szappan külső díszítéseként javasolt használni. Fényes, csillogó csillámszemcsék nem láthatók a kész lúgszappanban, a csillám lúggal érintkezve megváltozhat vagy elveszítheti a színét.

Biztonsági óvintézkedések: Ne lélegezze be a port.

Gyöngycsillám zafír 10g omegamix.hu
További információ
SKUefl-2822
Készleten:EU