Celofán fólia 50x70cm 50 lap ajándékcsomagoló tekercshez

SKU: zrb-683

3 444,00 Ft 2 870,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: celofán fólia 50x70 cm, 50 lap ajándékcsomagoló tekercshez.

  • A fólia átlátszó.
  • Méret: 50 x 70 cm (tűrés +/- 5 cm).
  • 1 tekercs 50 lapot tartalmaz.

Tulajdonságok:

  • A fólia átlátszó.
  • Méret 50 x 70 cm (tűrés +/- 5 cm).
  • 1 tekercs 50 lapot tartalmaz.

Ideális ajándékcsomagoláshoz, különféle kompozíciókhoz: gyertyákhoz, virágokhoz, csokrok készítéséhez, központi díszítéshez és dekupázshoz.

Alkalmazás:

Cellophane egy rendkívül átlátszó és fényes film, e tulajdonságainak köszönhetően az ajándékot műalkotássá varázsolja. Csomagolja be a kenyeret, meghosszabbítja frissességét, ráadásul nem fog pazarolni az ételt,

A virágüzletek szeretik a rendkívül átlátszó fóliát, gyakran használják gyönyörű csokrok készítéséhez számos ünnepre, beleértve esküvőket, névnapokat , keresztelők és még sok más,

Sikeresen csomagolhatod fóliába saját termékeidet, például kézzel készített szója gyertyákat, apró ajándékokat barátoknak, ismerősöknek. A fóliát gyakran használják ajándékok becsomagolására, esküvői vendégeknek, köszönetnyilvánításra a szülőknek, ünnepségeken, mint például keresztelők, temetések stb.

A celofánnak számos kreatív felhasználása van, például cukorkák, nyalókák vagy csokoládé csomagolására. Azok az emberek, akik saját maguk készítik termékeiket, törődnek termékeik minden elemével. A fólia ehhez tökéletesen passzol, rendkívül átlátszó színe fokozza az esztétikát és az exkluzivitást.

További információ
SKUzrb-683
Készleten:EU