Rektális katéter gyerekeknek 10 db

SKU: 216378460079

4.89 / 5
Eladott: 44 db

5 736,00 Ft 4 780,00 Ft
gyors áttekintés

Csomag: rektális katéter gyerekeknek 10 db.

Leírás:

A termék eredeti csomagolásban érkezik. A Windi rektális katéter egy biztonságos svéd orvosi eszköz, amelyet arra terveztek, hogy eltávolítsa a gázokat a gyermekek kiválasztó rendszeréből. Az utasításoknak megfelelő használat esetén nem irritálja a végbélnyílás nyálkahártyáját. Segít elkerülni a gyógyszerkészítmények használatát.

Vigyázat:

Ne hagyja a Windi csövet gyermeke végbelében! Minden kezelés után a Windi tömlőt el kell dobni. Ugyanazon Windi-eszköz újbóli használata fertőzésveszélyt jelenthet. Ne használja a Windi-t naponta háromnál többször.

Bélkólika

A csecsemőknél előforduló bélkólika okai nem teljesen ismertek, ezért különböző időpontokban jelentkezhetnek, és eltérő lehet tanfolyam. Gyakran előfordul étkezés után, általában délután és este, ami megakadályozza, hogy elaludjon. A 4 hónaposnál fiatalabb gyermekek kólikát, puffadást és más hasonló emésztőrendszeri rendellenességeket tapasztalhatnak. Általában a belekben lévő gázok mozgásával kapcsolatos probléma kíséri, ami kellemetlen érzést és fájdalmat okoz. A tünetek azonban jellemzőek - a gyermek rettenetesen és sokáig sírni kezd, hevesen hajlítja a karját és a lábát. Nem lehet megnyugtatni vagy örülni. És még akkor is, ha egy időre abbahagyja a sírást, akkor is nagyon megrendült, és hamarosan újra sikoltozni kezd. A hasa kemény, feszült. A kólika okát nem mindig lehet megszüntetni, de mindig megpróbálhatja enyhíteni a tüneteit.

Használat:

1. lépés:

Gyengéden masszírozzon a baba pocakja az óramutató járásával megegyező irányban. ujjai lefelé.

2. lépés:

Kenje meg a Windi katéter hegyét például kókuszolajjal vagy csecsemők számára engedélyezett kenőanyaggal.

3. lépés:

Emelje fel a baba lábát, és készítse elő a pelenkát.

4. lépés:

Óvatosan helyezze be a katéter végét a végbélnyílás. Várjon körülbelül tíz másodpercet, amíg gázt nem hall. Szükség esetén ismételje meg. Használat után távolítsa el és dobja ki a használt katétert.

Felbecsülhetetlen segítőtárs

Időnként hasznos, ha egyszerre ad a gyermeknek gyógyszertárban kapható készítményeket és masszírozza a gyomrot. A WINDI végbélkatéter felbecsülhetetlen értékű segítség a belekben visszamaradt gázok biztonságos és azonnali eltávolításában. A katéter a piacunkon található kevés termék egyikeként használható élete első napjától.

A tüskéket kísérő erős szorongás fokozza a gyermek izomfeszülését, beleértve az anális izmait is. záróizmok, így megnehezítik a szükségtelen gázok távozását. Ennek az izomcsoportnak a stimulálása ellazulásához vezet, és ezt követően lehetővé teszi a gázok eltávolítását a kiválasztó rendszerből. A WINDI végbélkatéter egy biztonságos orvosi eszköz, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek. Működése egy általánosan ismert és használt otthoni módszeren alapul, amely abból áll, hogy a testhőmérséklet mérésére szolgáló hőmérő hegyét a gyermek végbélnyílásába helyezik. A finoman profilált hegynek köszönhetően a WINDI nem irritálja a végbélnyílás nyálkahártyáját, ha az utasításoknak megfelelően használják.

További információ
SKU216378460079