Gyermeksátor Palotavár 135x105cm kék

Raktáron: 1

SKU: 2111485046783

4.75 / 5
Eladott: 342 db

7 200,00 Ft 6 000,00 Ft
gyors áttekintés

Csomagolás: Gyermeksátor Palotavár 135x105cm kék.

Jellemzők:

  • TÖKÉLETES OTTHON ÉS KERTBE – könnyen mozgatható és játszható, bárhol is van.
  • BIZTONSÁGOS – biztonságos szintetikus anyagból készült.
  • KREATIVITÁS - az anyag gyönyörű színekkel rendelkezik, amelyek kreatív játékra ösztönöznek.
  • KÖNNYŰ HAJTÁS ÉS SZÉTSZEREZÉS - játék után összehajtva nagyon kevés helyet foglal el.
  • SPECIFIKÁCIÓK - szín: kék; méretek (magasság / szélesség): 135/105 cm, bejárati méretek (magasság / szélesség): 55/40 cm, burkolat átmérője: 45 cm; súly: 905 g.

Varázslatos kastély formájú gyerekház

A gyerekeknek szánt sátor több órán át remek szórakozást nyújt. Egy varázslatos kastély formájú gyerekház minden gyermek álomajándéka. A Gyermekpalota két hálós ablakkal és tépőzáras bejárattal rendelkezik. Bújhatsz benne kedvenc játékaiddal, és szabadjára engedheted a fantáziádat. A gyereksátor ideális hely lesz izgalmas és ötletes játékhoz otthon és kint, például a kertben, pikniken, teraszon vagy a strandon.

A gyermekpalota ideális otthonra. , kert és strand. Az anyag, amelyből a gyerekzár készült, kis mennyiségű víznek ellenáll, és könnyen tisztítható is. Az egész nagyon gyorsan összeszerelhető és egy speciális burkolatba helyezhető, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekpalotát arra a helyre költöztesse, ahol éppen tartózkodik. Összecsukva nagyon kevés helyet foglal, és a huzaton két fogantyú is található, amelyek megkönnyítik a gyerekek számára a kastély rendeltetési helyére cipelését. A gyerekház teljes szerkezetének szétszerelése mindössze néhány egyszerű lépés, amit bárki elvégezhet – szerszám nélkül.

Jellemzők:

A gyereksátor alapja kerek, a bejárata Lekerekített is – nem áll fenn annak a veszélye, hogy a gyermek nekiütődjön egy kiálló élnek.

A varázslatos gyermekek vára egy varázslattal teli hely. Egy álomház gyerekeknek, amelyben órákat tölthet kedvenc könyvével és szeretett mackóival, minden bizonnyal olyan ajándék, amely minden gyermeket megmosolyogtat. A gyerekeknek szánt színes palota serkenti a képzeletet és játékra ösztönzi. Ideális búvóhely a nyugalomra vágyó gyerkőcöknek, de remek hely a bújócskázásra is. Bevihetsz egy takarót és párnát, hogy lazíts, vagy megtöltheted műanyag golyókkal az őrült szórakozás érdekében. Varázslatos hely, ahová öröm visszatérni.

További információ
SKU2111485046783
Készleten:China