Hogyan adhatok le rendelést?

A megrendeléshez egyszerűen böngésszen termékeink között, tegye a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba, majd folytassa a fizetéssel. Meg kell adnia a szállítási és fizetési információkat. A rendelés leadása után visszaigazoló e-mailt kap.

Milyen fizetési módokat fogad el?

Minden főbb hitelkártyát, betéti kártyát.

Hogyan követhetem nyomon a rendelésemet?

A rendelés kiszállítása után e-mailt kap a nyomkövetési számával. Ezzel a számmal nyomon követheti megrendelését weboldalunkon a "Saját fiók" > "Megrendelés nyomon követése" alatt. SMS-t is kap a futártól.

Módosíthatom vagy törölhetem a rendelésemet?

Ha módosítania vagy törölnie kell rendelését, kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy miután a rendelést a szállításhoz feldolgoztuk, azt nem lehet módosítani vagy törölni.

Mi a visszaküldési politika?

Az eredeti állapotú termékekre 14 napos visszaküldési szabályzatot biztosítunk. Ha nem elégedett a vásárlással, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz és kérjen visszaküldési engedélyt.

Kínál nemzetközi szállítást?

Igen, Európán belül szállítunk. A szállítási díjak és időpontok helyenként változnak.

Mi a teendő, ha a rendelésem sérülten vagy hibásan érkezik?

Ha rendelése sérülten vagy hibásan érkezik, azonnal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Hogyan léphetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal?

Ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba léphet e-mailben az info@omegamix.hu e-mail címen, vagy hívjon minket a +421 908 053 779-es telefonszámon. Csapatunk készséggel áll rendelkezésére bármilyen kérdés vagy probléma esetén.

Kínál nagykereskedelmi árakat vagy mennyiségi kedvezményeket?

Igen, nagy megrendelés esetén nagykereskedelmi árakat és tömeges engedményeket kínálunk. További információért forduljon értékesítési csapatunkhoz.

Hogyan hozhatok létre fiókot?

Fiók létrehozásához kattintson weboldalunkon a "Saját fiók" > "Felhasználó létrehozása" lehetőségre. A fiók létrehozásával nyomon követheti rendeléseit, mentheti a szállítási és fizetési információkat, valamint értesülhet az új termékekről és promóciókról.